Bilgi Paylaştıkça Artar

Bilgi Paylaştıkça Artar

10.03.2023 270

Okulumuz Müdür Yardımcısı Deniz Çağla COŞKUN YAVUZ ve Tuğçe KARAKAŞ ilçemiz okullarından Kapaklı Şehit Songül Yakut Anaokulu öğretmenleri ve idarecileri ile mesleki bilgi paylaşımı için bir araya geldi. Müdür Vuslat ÇETİN ve Müdür Yardımcısı Osman UZ'un daveti ile Deniz Çağla COŞKUN YAVUZ okul öğretmenlerine idare, okul yönetimi hakkında hangi aşamaların izleneceği; Erasmus+ ve diğer projelerde neler yapılacağı hakkında bilgi paylaşımı yapılırken; öğretmenimiz Tuğçe KARAKAŞ da yürüttüğü projelerden ve eTwinning adımları hakkında bilgileri öğretmenler ile paylaştı.

10-03-202310-03-2023Ayrıca öğretmenlerimiz ile okulda etkin olmak istediğimiz konular hakkında konuştuk ve buna uygun makaleler seçmeye özen gösterdik. 2 adet makele inceledik bu makaleler; 

Okul öncesi öğretmenlerinin aile katılımı etkinliklerine ilişkin metaforik algıları üzerine yayımlanan https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/2781878 makalesi diğeri ise OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİYLE YAPILAN GÖRÜŞMELERE GÖRE OKUL ÖNCESI DÖNEMDE SOSYAL BECERILERE İLIŞKIN ÇOK YÖNLÜ BIR DEĞERLENDIRME üzerine yayımlanan https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1140372 makalesi.    2 makalede de okul öncesi eğitim için kırılma noktaları olan konuları ele almaya özen gösterdik. Çıkarım ile kendi verilerimizi paylaşıp analiz yaptık.